Пожежна сигналізація

Розробка схеми пожежної сигналізації та встановлення пристроїв

Введення в експлуатацію

Підключення, налаштування та запуск систем будь-якої складності

Оповіщення про пожежу

Монтаж датчиків, сирен, гучномовців, оповіщувачів, вказівників

Відповідність стандартам

Монтаж пожежної сигналізації за ліцензією

Системи пожежогасіння

Встановлення систем для ліквідації вогню – водяні, газові, порошкові, пінні

Робота з органами контролю

Погодження та затвердження проєкту в органах контролю

ПОСЛУГА

Комплексне Проєктування та Монтаж Систем Пожежної Безпеки

Надійний захист від вогню важливий на будь-якому об'єкті. Для своєчасного виявлення загрози, щоб помітити пожежу за первинними ознаками, такими як підвищення температури, поява диму або джерела відкритого полум'я, необхідне встановлення системи пожежної безпеки.

Компанія «Безпека Херсон» надає комплексні послуги з розробки та монтажу систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та пожежогасіння під ключ у Херсоні. Розробляємо проєкти з урахуванням поставлених завдань, відповідно до особливостей об'єкту та законодавчих норм. Працюємо за ліцензією та встановлюємо сучасне якісне обладнання у житлових, офісних та комерційних приміщеннях, на виробництвах, фермах, складах та ін.

  • Комплексне проєктування систем пожежної безпеки для дому та бізнесу
  • Професійний монтаж протипожежних систем усіх типів
  • Технічне обслуговування та перевірка роботи систем

Запитання-Відповіді

Питання про проектування та монтаж систем пожежної безпеки,
які часто ставлять наші клієнти

Система пожежної сигналізації – це сукупність різних пристроїв, які виявляють на ранньому етапі джерело загоряння та сповіщають про це власників або пункт охорони. Відповідно до певних алгоритмів формує сигнали, які обробляють прилади оповіщення. Комбінується із системою пожежогасіння, що запускає різні пристрої ліквідації вогню та протидимний захист. 

Для чого призначена система пожежної сигналізації:

  • •  передавання сигналу про загрозу пожежі;
  • •  оперативне реагування на осередок займання;
  • •  оповіщення мешканців, керівників та працівників;
  • •  подавання сигналу до пристроїв для гасіння пожежі;
  • •  миттєве виявлення диму чи відкритого вогню;
  • •  евакуація людей та швидка ліквідація пожежі.

Система пожежної сигналізації дозволяє захистити приміщення або певну ділянку об’єкта від вогню.

Пожежна сигналізація необхідна для виявлення осередка займання на ранньому етапі та своєчасного реагування на подію. Пристрій помічає небезпеку ще до появи відкритого полум’я завдяки фіксації задимлення або підвищення температури повітря і миттєво передає тривожний сигнал. Це дозволяє захистити людей та мінімізувати збитки від пожежі. 

Автоматична пожежна сигналізація містить:

  • •  сенсорні датчики (дим та тепло);
  • •  сповіщувачі наявності вогню;
  • •  приймально-контрольний прилад;
  • •  вузол керування;
  • •  мовні, світлові, звукові оповіщувачі;
  • •  блок резервного живлення;
  • •  додаткові пристрої.

Датчики спрацьовують за певних показників. Ця інформація потрапляє на обробні пристрої, а потім на контрольний пункт. До того ж різні типи датчиків по-різному реагують на джерело загоряння.

Контрольний модуль приймає дані від датчиків, формує тривожні повідомлення, передає їх у пункт управління та створює сигнали для запуску інших систем – оповіщення та пожежогасіння. Також, такі блоки можуть вимикати системи вентиляції, кондиціювання повітря та блокувати ліфти.

Для передавання сигналу залучають різні канали зв’язку, а сама система комплектується залежно від вимог замовника і наявного бюджету. Якщо ви хочете отримати докладнішу інформацію, зв’яжіться з нашими менеджерами для консультації.

Розрізняють такі типи систем пожежної безпеки

  • •  пожежна сигналізація;
  • •  оповіщення про пожежу;
  • •  пожежогасіння.

Пожежна сигналізація працює за такою схемою: датчики вловлюють будь-які небезпечні зміни, передають сигнал на центральний пункт, після чого спрацьовує звукове сповіщення та надсилається повідомлення на телефон або комп’ютер. Ця система буває аналоговою та цифровою.

Системи оповіщення потрібні для інформування про пожежу та своєчасну евакуацію людей з будівлі. Вони бувають світловими, звуковими та комбінованими, а за схемою управління – ручними або автоматичними.

Системи пожежогасіння запускаються для ліквідації вогню та відрізняються за способом гасіння (водяні, порошкові, пінні тощо).

Компанія «Безпека Херсон» займається проєктуванням та встановленням різних типів систем пожежної безпеки в Херсоні. Розробляємо проєкти під потреби замовника, підбираємо оптимальний для захисту об’єкта набір пристроїв, швидко та акуратно здійснюємо монтажні роботи та налаштування системи. Для оформлення замовлення зателефонуйте до нас або заповніть форму на сайті.

Система пожежної сигналізації складається переважно з декількох датчиків, модуля для приймання даних, пристроїв оповіщення та блоку живлення. Для вибору обладнання необхідно враховувати розміри об’єкта, його призначення, висоту стель у приміщенні, кількість зон контролю.

Від якості усіх пристроїв залежить точність та своєчасність сигналів, а від грамотного вибору датчиків та сповіщувачів – швидкість виявлення осередка загоряння. Тому важливо побудувати ефективну систему пожежної безпеки та підібрати надійне обладнання.

Якщо ви не знаєте, які пристрої краще встановити на об’єкті, звертайтесь до нашої компанії. Менеджери допоможуть вибрати оптимальний варіант, нададуть відповіді на усі ваші запитання і якісно встановлять усі пристрої.

Для встановлення пожежної сигналізації необхідно визначитися з кількістю та видами датчиків, врахувати площу об’єкта, особливості планування приміщення.

Монтаж передбачає фіксацію пристроїв, їх налаштування, під’єднання та перевірку коректності роботи всієї системи.

Щоб пожежна сигналізація працювала без збоїв, потрібне якісне встановлення обладнання. Адже від цього залежатиме безпека людей та збереження майна. Наші фахівці допоможуть підібрати потрібні пристрої та професійно встановлять їх на вашому об’єкті, чи то квартира, житловий будинок, офіс, магазин, завод, ферма, школа або інше приміщення. Для отримання консультації та замовлення послуги зателефонуйте нам або залиште запит на сайті.

Монтаж пожежної сигналізації, ціна якого залежить від особливостей об’єкта та складності проєкту, є обов’язковим для захисту людей та майна від вогню.

Для отримання ефективної протипожежної системи необхідно встановити не лише сигналізацію, а й прилади оповіщення про займання, системи гасіння вогню. Вартість робіт тоді формується залежно від площі та призначення об’єкта, кількості та видів пристроїв, які монтуватимуться.

Щоб отримати розрахунок вартості встановлення пожежної сигналізації в Херсоні з урахуванням ваших завдань та особливостей приміщення, зателефонуйте нам або заповніть форму на сайті.

Автоматична пожежна сигналізація встановлюється на будь-яких об’єктах – у житлових, комерційних, виробничих та адміністративних будівлях. Вигідним є встановлення обладнання під ключ, адже у такому разі фахівці виконують комплекс дій, починаючи від проєктування та закінчуючи тестуванням роботи усіх встановлених систем пожежної безпеки.

Компанія «Безпека Херсон» з 2004 року займається встановленням систем пожежної сигналізації, оповіщення та пожежогасіння будь-якої складності на об’єктах різного призначення. Надаємо комплекс послуг з розробки, монтажу, налаштування та технічного обслуговування протипожежних систем.

Маємо потрібний досвід та кваліфікацію, використовуємо тільки сучасне сертифіковане обладнання, працюємо за актуальною ліцензією, тому ви отримаєте надійну систему пожежної сигналізації, яка працюватиме без збоїв, своєчасно виявлятиме осередок загоряння та оперативно сповіщатиме про подію.

Щоб уточнити вартість та замовити монтаж пожежної сигналізації, зателефонуйте нам за номерами, вказаними у розділі «Контакти», або заповніть форму на сайті, і ми вам перетелефонуємо.

ВАРТІСТЬ

Ціни на Проектування та
Монтаж Систем Пожежної Безпеки

ПОСЛУГА ЦІНА
Монтаж ПКПП Пожежного сертифікованого EN-54 1450грн
Монтаж GSM-модуля 250грн
Монтаж Сповіщувача димового адресного 140грн
Монтаж Акумуляторної батареї 60грн
Монтаж Вимикача автоматичного 10A 120грн
Монтаж Акумуляторного світильника з автоматичним перемиканням на автономне живлення 85грн
Монтаж Блоку безперебійного живлення 200грн
Монтаж Кабелю ємністю 3х1,5мм 13грн
Монтаж Кабелю ПСВВ 8х0,22 мм 13грн
Монтаж Кабелю силового 1х2х0,8 13грн
Монтаж Короба пластикового 10х20мм 8грн
Монтаж Коробки відгалужувальної 50грн
Монтаж Короба пластикового 40х25 мм 7грн
Монтаж Системи голосового оповіщення 2500грн
Монтаж Гучномовця 150грн
Монтаж Кабелю силового 1х2х0,8 13грн
Монтаж Коробки відгалужувальної КВР 01/30 80грн
Монтаж Вказівника світлового «Вихід» 150грн
Монтаж Сповіщувача світлозвукового 190грн
Монтаж Вказівника світлового «Пожежа» 150грн
Монтаж Вказівника світлового напрямку руху 150грн
Монтаж Сповіщувача пожежного ручного адресного 150грн

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Залишились питання?