Встановлення системи відеоспостереження під ключ

Комплекс послуг – від розробки проєкту до налаштування та перевірки системи

Налаштування систем відеоспостереження

Прокладання кабелів, встановлення блоків живлення, налаштування серверів та трансляції

Супровід працюючої системи

Перевірка роботи та обслуговування систем відеоспостереження усіх видів та для будь-яких завдань

Модернізація системи відеоспостереження

Аналіз наявної системи, встановлення нових камер та реєстраторів

Проєктування системи відеоспостереження

Розробка проєкту з урахуванням поставлених завдань та можливостей обладнання

Готові набори відеоспостереження

Комплекти обладнання для дому, офісу, магазину, підприємства та інших об'єктів

ПОСЛУГА

Монтаж Відеоспостереження – Гарантія Безпеки

Компанія «Безпека Херсон», яка працює в Херсоні з 2004 року, пропонує комплексне проєктування систем відеоспостереження для дому та бізнесу, встановлення та налаштування сучасного сертифікованого обладнання з дотриманням погоджених термінів. Завдяки досвіду, грамотному підходу, широкому асортименту камер, реєстраторів та інших пристроїв впроваджуємо проєкти будь-якої складності, швидко і акуратно виконуємо всі роботи, розв’язуємо конкретні завдання клієнта.

  • Проєктування, професійне встановлення та налаштування систем
  • Оновлення та заміна наявного відеоспостереження
  • Гарантійне технічне обслуговування пристроїв

Запитання-Відповіді

Питання про монтаж систем відеоспостереження,
які часто ставлять наші клієнти

Системи відеоспостереження використовують для захисту майна та громадян, а також контролю роботи. Їх встановлюють у квартирах, приватних будинках, офісах, школах, магазинах, ресторанах, на складах, заводах, виробничих лініях і навіть на дачах та у транспорті. 

У житлових приміщеннях відеоспостереження необхідне для захисту від зломів, крадіжок, нападів, контролю дій няні, хатньої робітниці чи доглядальниці у режимі реального часу, спостереження за домашніми тваринами.

На комерційних, державних та промислових об’єктах відеокамери потрібні для запобігання розкраданню та саботажу, контролю дій персоналу, поведінки відвідувачів, якості роботи.

Переваги встановлення системи відеоспостереження:

  • •  контроль виконання ремонтних робіт у будинку, в офісі та інших приміщеннях;
  • •  відстеження дій няні, хатньої робітниці, педагогів за відсутності господарів;
  • •  догляд за літніми людьми та людьми з обмеженими можливостями;
  • •  контроль порядку у громадських місцях;
  • •  запобігання крадіжкам та псуванню майна;
  • •  перевірка якості роботи та обслуговування клієнтів;
  • •  контроль виробництва;
  • •  охорона об’єкта та прилеглої території;
  • •  спостереження за працівниками в режимі реального часу.

Сучасні системи відеоспостереження дозволяють спостерігати за тим, що відбувається, з будь-якого пристрою (комп’ютер, ноутбук, планшет, телефон), керувати камерами дистанційно, записувати не тільки картинку, але й звук, автоматично переносити інформацію на сервер або в хмарне сховище, зберігати записи тривалий час, забезпечувати захист збережених даних від злому та видалення.

Системи відеоспостереження є комплектом обладнання, що складається здебільшого з декількох камер, реєстратора, блоку живлення, жорсткого диска та ін. Сюди входять усі пристрої та витратні матеріали, необхідні для монтажу, налаштування та запуску. 

Правильний вибір системи дозволяє отримати ефективне відеоспостереження, грамотно побудувати охорону та мінімізувати витрати на модернізацію.

Розрізняють такі види систем відеоспостереження:

  1. Аналогові – це бюджетний варіант, який дозволяє спостерігати за роботою персоналу і контролювати те, що відбувається. Поділяються на декілька форматів, які відрізняються функціоналом та ціною. Якість зображення залежить від встановлених лінз у камерах та інших параметрів. До того ж камери працюють без зависань, а сигнал передається на відстань до 500 м. Для встановлення такої системи потрібен цифровий реєстратор, а якість відеосигналу обмежується роздільною здатністю 700 ТВл.
  2. Цифрові – використовуються IP-відеокамери, які мають мережеві протоколи та легко монтуються. Для передавання сигналу та збереження даних не потрібне додаткове обладнання. Зображення виходить якіснішим та точнішим. Деякі пристрої працюють автономно, а для інших потрібний реєстратор. Це найпрогресивніший, але й дорожчий варіант.

Наша компанія встановлює системи відеоспостереження як аналогові, так і цифрові. Підбираємо обладнання відповідно до завдань замовника. Встановлюємо відеокамери усіх типів – корпусні, поворотні, купольні, мініатюрні (для прихованого спостереження).

Під час вибору системи відеоспостереження необхідно враховувати поставлені завдання, місце встановлення камер, особливості об’єкта. Наприклад, для офісу або виробництва краще встановити пристрої, які розпізнають автомобільні номерні знаки, ведуть підрахунок людей, а ось для квартир ці функції зайві.

Наші менеджери допоможуть вам підібрати оптимальний варіант для встановлення, порадять з огляду на ваші потреби, яку кількість камер та якого стандарту краще встановити для ефективної охорони.

Під час розробки проєкту, монтажу та налаштування обладнання оцінюється також необхідність інтеграції пристроїв з іншими системами, наприклад, з пожежною сигналізацією.

Ефективність відеоспостереження залежить поміж іншого і від грамотного монтажу. Це багатоетапний процес, що передбачає виїзд фахівця на об’єкт для огляду території та приміщення, проєктування системи, підбір відповідних видів камер, встановлення та налаштування пристроїв.

На першому етапі фахівці оцінюють ситуацію на об’єкті, вирішують як поєднати побажання замовника з технічними можливостями обладнання та підбирають тип системи. Потім вибирають камери та інші пристрої, здійснюють монтаж та підключення, тестують систему, тобто перевіряють її роботу.

Встановлення камер відеоспостереження Херсон – це не тільки монтаж пристроїв всередині приміщення або на вулиці, але й прокладання кабелю, визначення кута огляду, сліпих зон, дальності сигналу, налаштування дистанційного доступу та інші дії, необхідні для ефективного відеомоніторингу.

Монтаж відеоспостереження під ключ є оптимальним варіантом, оскільки фахівці виконують комплекс робіт для якісного функціонування системи. Щоб отримати консультацію, зателефонуйте до нас або надішліть запит на сайті.

Спостерігати за тим, що відбувається на об’єкті, можна в режимі реального часу за наявності інтернету та відповідного налаштування. Щоб переглядати записи з відеокамер, необхідно отримати доступ до архівів.

Ціна встановлення залежить від виду та кількості камер, особливостей об’єкта та складності роботи. Що більше пристроїв у системі, то буде дорожче.

Можна скористатися готовим рішенням і купити комплект відеоспостереження або замовити проєктування системи з огляду на ваші завдання. Для уточнення деталей та розрахунку вартості замовлення залиште запит на сайті або зателефонуйте нам за вказаними у розділі «Контакти» телефонами.

Якщо ви хочете купити відеоспостереження для дому або бізнесу, вам знадобиться професійне встановлення пристроїв. Для цього звертайтесь до компанії «Безпека Херсон». Ми розробимо систему відеоспостереження з урахуванням поставлених завдань та можливостей обладнання. Підберемо оптимальні типи камер для вашого об’єкта, швидко і акуратно встановимо та налаштуємо їх, а також за потреби з’єднаємо відеоспостереження з іншими системами безпеки.

Здійснюємо професійний монтаж відеоспостереження на будь-яких об’єктах – у житлових приміщеннях, офісах, магазинах, ресторанах, готелях, навчальних закладах, державних установах, на складах та виробничих підприємствах. На роботи надаємо гарантію терміном на 1 рік.

Щоб замовити встановлення відеокамер, звертайтесь до нас за телефоном або заповніть форму на сайті.

ВАРТІСТЬ

Ціни на Встановлення Систем Відеоспостереження

ПОСЛУГА ЦІНА
Монтаж відеокамери 500грн
Монтаж блоку живлення 150грн
Монтаж кабелю 10грн
Пуск та налагодження обладнання 950грн

Зв'яжіться з нами

Залишились питання?